Sandra - Mina tankar i ord

Alla inlägg den 20 januari 2011

Av Sandra - 20 januari 2011 22:56

Jag har verkligen inget att skriva om atm o.o känns helskumt men det finns liksom inget att berätta om.

Kanske beror det på att det inte händer något speciellt som är värt att berättas. Allt som händer är liksom i Fiesta, och det vet jag att ingen bryr sig om ändå, det gamla vanliga pågår i klassen, folk är osams, snackar skit osv ena dan för att sedan vara bästa vänner nästa. Det största som händer nu är väl nedräkningen till England, men det har knappast någon missat ändå, så det behöver jag inte tjata om just nu.


Men ja, dagen då.

I morse (tidigt, typ kl 4.) åkte pappa och Annelie till Egypten, så nu ska jag och Emma klara oss själva i hela två veckor! (woot woot!) och lite senare på dagen åkte jag och Marie till Skövde där hon nu ska ha utställning på Kulturhuset :3

Ni skulle se hennes tavlor, så jäkla snygga! Love them<3

Sedan hände inte så mycket..

Jag är inne i en total depp-period igen, om man nu kan kalla det för det. Ser ingen mening i något alls längre. Inte ens fiesta.. då är det illa.

Tvingar mig själv att jobba på med projektarbetet, men vet inte hur jag vill ha det. Jag tror inte att jag kommer att klara av slutet av det, då man ska redovisa och skit. Jag kommer helt enkelt inte fixa att stå inför en massa människor.


Skumt egentligen, jag brukar gilla att redovisa. Eller nej, jag är alltid skitnervös, men när jag väl står där och känner "det här kan jag" då känns det bra. Men jag vill inte berätta mer. Jag vill inte försöka få någon att förstå varför mitt ämne är intressant, jag orkar inte bry mig.


Blah, deppigt inlägg detta blev då.

Ska berätta något positivt med!

Yeb är, som alla redan vet, världens underbaraste människa! Ärligt talat, efter att ha snackat med honom idag skuttade jag fram som på moln (nej det är inte kärlek i luften, han är "bara" en fantastisk vän) Frågan är vad jag har gjort som förtjänar någon som är så underbar.. jag borde verkligen inte göra det.


Det var allt för idag, i morgon blir det projektarbete igen, och en tur till skövde med Marie, ännu en gång till kulturhuset, men denna gång ska hon intervjuas av tidningen :3 woot woot på det!


Love love~

/Yendri

Presentation


När en stum man kommer och säger
att en döv man har hört
att en blind man såg
en förlamad man gå
Då tänker jag sluta älska er...

Fråga mig

10 besvarade frågor

Translation ^^

Besökare sen 12/10/10

Besöksstatistik

Gästbok

Omröstning

Favoritspråk? :P
 Svenska
 Engelska
 Italienska
 Franska
 Spanska
 Latin
 Japanska
 Kinesiska
 Tyska
 Grekiska
 Norska
 Danska
 Finska
 Holländska
 Polska
 Ryska
 Isländska
 Thailändska
 Afrikanska
 Annat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Läsvärda bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards