Sandra - Mina tankar i ord

Alla inlägg under oktober 2009

Av Sandra - 23 oktober 2009 20:20

För första gången på länge var jag för en stund nöjd med dagen, ja visst var det samma skitsnack som vanligt, men för en gångs skull slapp jag tjatet från alla håll om vem som har sagt vad om vem, och det var så grymt skönt.

Men dagen slutade värre än någonsin, att se en av sina vänner vara ledsen och inte veta vad som har hänt, och inte kunna göra något för att hjälpa till... Ja, det hör till en av mina mardrömmar.

 

Dagen var i alla fall helt okej, man kan säga att om man jämför så var den en av de bästa. Men jag går omkring och oroar mig för två i klassen, men jag hoppas att det löser sig för dem.


Ska försöka skriva ett kort inlägg den här gången, de brukar bli så hemskt långa att ingen orkar läsa dem, men det spelar ingen större roll, jag skriver för min egen del, inte för andras.


Jag har knappt gjort något viktigt idag, så det finns alltså inget att skriva om ^^


Men jag kan berätta hur mycket jag älskar alla mina vänner<3 Ni är underbara<3


Haha detta blev ju helt cp XD men det får duga ;)


Nu är det LOV!


 

Bye Nyappy ;)

Mata Ne

  

Av Sandra - 22 oktober 2009 20:43


  

 

 

Behöver jag ens berätta om min morgon, eller kan vi hoppa över den?

 

Det finns dagar då jag bara hatar skolan, och jag vet inte ens varför. Den här dagen var hemsk, men jag kan inte berätta någon som helst anledning. Kanske för att jag såg att mina kompisar var arga på varandra, eller för att jag inte vet vilken sida jag ska stå på. Jag älskar dem allihop, men hur lätt är det? Alla vill att jag ska berätta för dem om någon har sagt någtot om dem, men det tänker jag ju inte göra, det vore ju samma sak som att kasta bort det förtroendet jag fått av en annan... Eller?

Man kan ju undra hur länge det här ska hålla på, alla bråk i klassen.. Man kan ju hoppas att alla går hem och tänker efter lite på lovet, för vad är det alla går omkring och irriterar sig på?


Jag ska inte säga att jag är perfekt, det är ingen, nog händer det att även jag snackar skit, även om jag tror att jag har blivit bättre på att inte göra det. Men seriöst, ska man behöva ha känslan att man inte orkar gå till skolan bara för att man inte vet vem man är kompis med just den dagen? Varjde dag funderar jag på att stanna kvar i sängen, därför att jag inte orkar gå dit och vara den där som alla litar på.

Jag är jätteglad över att ni litar på mig så mycket som ni gör, det värmer verkligen, men ibland blir det lite för mycket, ge mig lite andrum ibland.


Men nu ska jag strunta i det som var dåligt och gå över till det som var bra.

Vi har ju gjort papper med saker som ska öka vår självkänsla i kommunikationen, vi ritade en gubbe med vårt namn under, sen skulle vi skriva lite bra saker om oss själva, och efter det skulle alla andra skriva saker de gillade med en.

Idag skulle vi välja något på ett av de här plakaten av de andra (eller en själv, men det gjorde bara en av oss) som vi tkte var bra, och som vi ville att klassen skulle få veta. Fyra stycken i klassen valde något från mitt papper, det var länge sen jag blivit så glad. 

Jag höll på att börja gråta när jag hörde det, ni är så underbara att ögonen fortfarande tåras av lycka när jag tänker på det...<3


Det är tack vare er, alla mina vänner i klassen, som jag orkar med all skit just nu, och det är just därför jag fortsätter kliva upp på mornarna, för att jag vet att ni finns där, för att ni är så jävla bäst<3 TACK!!

Maria, Kajsa, Julia, Marie, Tessan, Ida och Johanna, klassens mest underbara<33 Givetvis tkr jag om alla i klassen, men vissa lyser upp dagen lite extra.


En till person som lyser upp min dag är givetvis Adam, världens bästa kompis, han vet det inte, men idag när vi var ute och åt pizza, ja det går inte förklara hur glad jag är att jag har honom. Han får mig att vara en annan Sandra för en stund, den personen som jag är när jag inte behöver spela en roll. Många andra har också träffat den personen, för hon finns överallt förutom i skolan <33

Och ska man fortsätta berätta om de som lyser upp dagarna så finns de tre bästa tjejerna i världen, Sanna, Frida och Lena. Man kan undra om jag har berättat det för dem, men de är helt klart de bästa någonsin<3

Sedan finns ju alla ni underbaringar på msn med, Linda, Josse, Cathrine, Maddie osv<3


Oj, det här inlägget blev långt, ingen kommer orka läsa hela, men jag fick skriva av mig, det var det viktigaste..


Bye Nyappy

     

Av Sandra - 21 oktober 2009 20:44

Skoldagen: inte lika trist som vanligt kanske, men naturvetenskapen skulle jag gärna skippat... Annars har inte så mycket hänt i skolan idag, skitsnacket fanns där som vanligt, men för första gången på länge vågade jag säga till en klasskompis att "stopp, nu räcker det, jag vill inte höra mer om det där" oj vad duktig jag är -.- tog mig "bara" ett år i BF att lära mig den biten -.- Resultatet blev att jag gjorde mig lite osams med ännu en person, tydligen ska man inte säga ifrån, men shit the same, jag pallar inte höra skitsnack om mina vänner.

 

   


Nyss kom jag hem från Öppet Hus på Vadsbo. Följde med Emma dit och kikade runt lite... Kändes lite knepigt att gå omkring och kolla på program när jag ändå gick där, och speciellt att lyssna på om hur det är på BF. Men jag gjorde en sak som jag aldrig trodde att jag skulle våga, jag gick fram och skulle göra en kommunikationsövning, framför en massa folk jag inte kände :O trodde jag aldrig om mig, men det var inget farligt, inte alls, trots att jag knappt kunde säga mer än ett par ord av allt det jag borde rabblat up.. Sheat vad bra jag är (A)<33


Nej nu ska jag bråka lite mer med internet, skulle ha sett på bolibompa idag (skoluppgift) men Emms drog ju med mig på öppet hus ist, så nu måste jag försöka se det på datorn, och det går inge bra >.<


Baii Nyappy<3

/Sandra Oskyldig


Av Sandra - 20 oktober 2009 18:55

Jaha så har ännu en dag gått, man gick upp, traskade iväg till skolan och gick hem. Aldrig händer det ngt roligt .__.


Skolan var lika trist som vanligt, vissa lektioner är alltid bättre än andra, och det var, precis som varje dag, en jäkla massa skitsnack.

Vrf kan folk inte bara lägga ner? Orka snacka om andras fel och brister, jobba på att förbättra dina egna ist.

Så var det en person som jag trodde var min kompis, men som jag inte vet vart jag har längre, som för andra gången på bara några dagar kränkte ett flertal i klassen, däribland mig. Jag tänker inte berätta vad det handlade om, och inte vem det var, men snälla, kränk inte andra, det är bara ett patetiskt sätt att försöke höja sin egen status.


Men men, det kommer aldrig att förändras, man kan ju undra varför jag fortfarande orkar bry mig, lär väl snart sluta med det med, är så jävla less på skolan, det är pest och pina att inte veta vem som är ens kompis när man kommer dit på morgonen, eftersom man inte vet vad som sagts om en när man inte är där. Ännu värre är det när man får höra från andra, att ens bästa kompis snackat skit om en. Tack, jag uppskattar din ärlighet *sigh* om du inte gillar mig, eller stör dig på ngt jag gör, säg det till mig, inte om mig.


  


Nej, nu har jag nog inget mer att skriva idag, det här inlägget blev lika tråkigt som tomma rader i en bok .__.

Ja nu ska jag väl sätta fart och kommentera alla bloggar jag bevakar, det är alltid ngt inlägg som lyser upp lite i mörkret (:


Bye Nyappy

/Sandra

Av Sandra - 19 oktober 2009 18:15

Orkar någon läsa om jag berättar hur dagen började? Tycker att de flesta av mina inlägg alltid startar med "Dagen började med att..." men hur ska man annars kunna berätta om sin dag?
Hur som helst, jag skriver och ni får läsa det ni orkar ;)


Dagen började då med att jag segade som fan, det tog mig en halvtimme att ens orka börja klä på mig, sen gick jag omrking och var skitseg, till och med när jag var nära att missa bussen :P


Sedan har allt bara flutit förbi, första lektionerna gick snabbt sen var det helt plötsligt dags för svenska, där vi hade en ganska knäpp vikarie. Okej, missuppfatta mig inte, hon kan säkert vara superbra, men jag tyckte in om henne.

Hon var skitjobbig, vi fick knappt säga ett ord, inte ens när vi diskuterade det vi höll på med, hon  bah sa till oss att va tysta -.- jag var så jävla nära på att be henne hålla käften, men det gjorde jag inte (tyvärr)


  


Efter svenskan var det bara en lektion kvar, och där såg vi nästan bara på film så den var snart slut (:


Sedan rusade jag till bussen, och den idiotiska busschaufören (stavning?) körde fel >_< Är det så JÄVLA SVÅRT att fatta att den vägen är AVSTÄNGD?!! De kör alltid fel, tredja dagen på rad som de kör in på en väg som leder till en som är avstängd, så får de backa och vända och hålla på, vilket gör att jag missar min nästa buss med ca 10 sek >.<


  


Nu är måndagen iaf nästan avklarad (: 4 skoldagar kvar, sen lov<3


Se ya<3

Mata Ne

/Sandra


Kono Dokuso O Tabera, Bakuhatsu Shimasu (A)


Av Sandra - 18 oktober 2009 01:00

Filmkvällen blev superbra :D tack alla för att ni kom, det var jätteskoj :'D

Synd att vissa inte kunde komma, men det blir fler gånger *lovar*


    

Sandra, Kajsa och Marie

TACK för en underbar kväll<3


Bye Nyappy (:<3

Mata Ne

/Sandra


Måste lägga till att jag nu sett klart på de säsonger som går att få tag på med Vampire Knight...

Slutet dög, men det kunde vart bättre, satt fan och stortjöt för att det var så sorligt ;____;

Jag hoppas verkligen det kmr fler avsnitt, älskar det, så jävla underbart bra<3333333

Av Sandra - 17 oktober 2009 15:27

Den här dagen startade med att jag trodde att jag hade försovit mig X) vaknade klockan 08:23 och fick för mig att det var skoldag :P sen när jag var halvägs påklädd kom jag på att det var lördag, så jag gick och la mig igen ^^


Just nu sitter jag och försöker bränna ut lite filmer inför filmkvällen... Det går sådär, hoppas ngn annan tar med sig ngra, annars kankse vi inte har ngt alls att se på X'D


Har snart sett klart båda säsongerna av Vampire Knight med ;__; finns ju inga fler vad jag kan hitta, och det känns som om det kmr sluta jättedåligt, sedan har de tydligen slutat göra programmet, så slutar det illa är det bara att börja läsa manga serien, eller helt enkelt leva med slutet. Det kommer troligtvis bli det sista alternativet, är inte så förtjust i att läsa manga faktiskt (konstigt med en japanälskare som inte gillar manga? Nästan alla verkar tycka det -__-) Det kommer väl sluta med att jag blir förbannad på slutet och skriver en fanfiction om det 8D då gäller det att lära sig alla namn, huvudrollerna är det inga problem med, men alla andra, som Ichigo-San och vad fan de nu heter, det kan bli ett problem X'D


  


Nej nu ska jag fortsätta kämpa med utbränningsskiten, kastar snart datorn i väggen -.-


Bye Nyappy :D

Mata Ne

/Sandra

Av Sandra - 16 oktober 2009 20:06

Ny blogg igen då ;)

Gillade inte riktigt blogg.se, startsidan var för tungladdad :P

Så jag fortsätter här ist för på min gammla blogg, som om ingenting har hänt X)


Dagen har vart ganska kass, hade prov i kommunikation och sumpade det totalt -.-

Fattade allt när jag förhördes av Mats igår, men när pappret väl låg framför mig idag så tog det stopp, helt plötsligt fattade jag ingenting.


Det blev lite bråk under sista lektionen, men jag var inte inblandad i det grälet som tur var, hade inte orkat bråka med ngn idag -_-


Ngt mer har inte hänt :P nu blir det att kolla lite på Vampire Knight<33


(Klaga inte på headern, är helt kass på sånt X'D)


Bye Nyappy (:

Mata Ne

/Sandra

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


När en stum man kommer och säger
att en döv man har hört
att en blind man såg
en förlamad man gå
Då tänker jag sluta älska er...

Fråga mig

10 besvarade frågor

Translation ^^

Besökare sen 12/10/10

Besöksstatistik

Gästbok

Omröstning

Favoritspråk? :P
 Svenska
 Engelska
 Italienska
 Franska
 Spanska
 Latin
 Japanska
 Kinesiska
 Tyska
 Grekiska
 Norska
 Danska
 Finska
 Holländska
 Polska
 Ryska
 Isländska
 Thailändska
 Afrikanska
 Annat

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<<
Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Läsvärda bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards